VALKYRIES

De onorthodoxe denktank voor de moderne oorlogsvoering.

Uncategorized

Aan de ‘verkeerde Nederlanders’ werkzaam binnen defensie.

Bijna 20 jaar droeg ik het uniform van een van de krijgsmachtdelen.

Bijna 20 jaar leverde ik een bijdrage aan vrede, veiligheid en democratie in Nederland en namens Nederland in de wereld.

In mijn geval ingegeven door het offer dat mijn familie heeft geleverd voor de vrede in Nederland 72 jaar geleden.

Bijna 20 jaar ben ik bereid geweest voor deze vrede, veiligheid en democratie de consequenties te aanvaarden: in het uiterste geval mijn leven te geven.

Maar sinds 15 maart 2017 ben ik, volgens ‘mijn’ minister-president, een foute Nederlander.

Ik ben namelijk van mening dat vrede en veiligheid een kerntaak is van de overheid en dat het daarom goed is als er vijf miljard euro naar defensie gaat.

Ik ben namelijk van mening dat de Nederlandse welvaart afhankelijk is van de handel met het buitenland, maar dat dit geen Europese Superstaat met open grenzen vereist. Ik ben daarom voor Europese samenwerking, maar tegen de EU.

Ik ben namelijk voor opvang van vluchtelingen in de regio en tegen kansloze immigratie.

Ik ben namelijk van mening dat werken moet lonen.

Ik ben namelijk van mening dat het geld in de zorg ten goede moet komen aan de patiënten en niet aan de zorgverzekeraars.

Ik ben namelijk voor hogere salarissen voor politieagenten, defensiemederwerkers, leraren en verzorgend personeel.

En omdat ik dat alles vind heb ik op 15 maart jl. gestemd op de partij met het partijprogramma dat het dichtst bij mijn ideeën ligt. Het democratisch recht van elke Nederlander. Een recht dat ik bijna 20 jaar verdedigde.

Maar ‘mijn’ minister-president vindt dat verkeerd.

Van ‘mijn’ minister-president mag ik niet stemmen voor wat ik vind.

Omdat ik dat wel deed, ben ik nu fout.

72 jaar geleden werd Nederland bevrijd van dit soort denkbeelden. 72 jaar geleden kwam de democratie terug in Nederland.

Waar is het fout gegaan, dat ik deze democratie wel, met mijn leven, mocht beschermen, maar dat ik fout ben wanneer ik er gebruik van maak!

Bron: http://www.telegraaf.nl/binnenland/27814279/__Rutte__verkeerde_populisme_gestopt__.html

11 Reacties

 1. Alexy

  Ik denk er precies zo over, maar zou dat door dezelfde achtergrond komen, nu zat ik niet bij een onderdeel wat buiten de grenzen treedt, echt defensief en preventief, maar ik denk er precies zo over. Net alsof ik weer na jaren thuiskom.

 2. Anoniem

  als je maar nooit zo foute Nederlandse woord als Rutte nu is alles goed

 3. Leffe

  Ik kan me prima inleven en vinden wat Ghostwriter en Veteraan zegt.,, Helaas moet je wel zo denken en leven om te kunnen overleven.Dit land met veel mensen wil niet anders.,,

 4. Veteraan Patrick J.

  Tsja……

  De verkiezingen, 1x Europa, Brexit, Nexit, EEG, Thrump, Putin, Democratie……….

  In mijn beleving zijn dit tegenwoordig enkel nog maar woorden zonder enige waarde.
  In de periode 1995 t/m 1997 heb ik (samen met meerderen) mijn vrijheid opgegeven voor dat van een ander, en nu loop ik al meer dan 7 jaar 100% afgekeurd en wel thuis door PTSS.

  Er is zoveel te noemen wat voor veteranen (en daaronder versta ik al het uitgezonden (rijks)personeel, dus ook bijv. politie en medisch personeel) en hun thuisfront die dagelijks te maken hebben met de verschrikkingen van oorlog, dictatuur en politiek dat zegt te luisteren naar het volk maar gewoon doof is.

  Wij kunnen als ‘simpele burger’ wel blijven zaniken over de Nederlandse politiek, echter ben ik van mening dat we ons daarmee meer schade berokkenen dan dat we ons er bij neerleggen.
  Toegegeven, ook ik had het graag anders gezien daar in dat mooie Den Haag achter de duinen.

  Laten we hier in Nederland nou eens proberen het echte juiste voorbeeld geven om als ‘burger’ de armen ineen te slaan en zelfstandig te proberen het land een beetje vrolijker te maken dan alleen maar af te geven op de politiek.

  Ik heb mij de afgelopen paar jaar een aantal dingen aangeleerd;
  – als iets niet naar wens gaat, tegen mij zelf blijven zeggen “het is”
  – geen stress ik heb ptss
  – mensen om je heen kun je niet veranderen, jezelf wel (goed voorbeeld doet volgen)

  Kortom, met gezond verstand en niet altijd maar *ankeren op anderen, je maakt je (in mijn beleving) drukker dan nodig.

  De politiek roept dat we moeten gaan participeren? zij zullen dat niet gaan doen, dus laten wij dan het goede en juiste voorbeeld geven om te laten zien dat we kunnen participeren.

  EEN GOED MILIEU BEGINT BIJ JE ZELF !!!!

 5. Prima geschreven Admin en daarom dat we allen moeten blijven strijden tegen de gevestigde orde en tegen het onrecht wat ons wordt aangedaan, nooit opgeven, maar strijden om onze verworven vrijheden, rechten, normen, waarden en onze Nederlandse cultuur.
  Ook de strijd die mijn vader leverde op de Mitchell B25 tegen nazi Duitsland mag niet als verloren worden beschouwd.

 6. Ghostwriter

  schreef al eerder, wat ik schrijf is hoe ik het voel, dat heeft met verkiezingen e.d. niets te maken. Wat ik schrijf zeg ik ook met plezier tegen de personen die ik beschrijf in het gezicht.

  Maar punt is duidelijk, het is jouw blog en dus mag je daarvoor de spelregels bepalen. Dat is je goed recht.

  Ik ben overigens niet van plan om op mijn woorden te letten(nooit gedaan, ga ik ook nooit doen) Ik pleeg het mijn recht te vinden om de dingen te zeggen zoals ik ze wil zeggen.

  Maar ik respecteer wel jouw wens, dus deze keer definitief,

  ghostwriter out.

 7. admin

  Heren en dames, ik weet dat velen van u boos en teleurgesteld zijn in bepaalde personen/partijen, maar wilt u AUB wel de teksten die u schrijft, waarvoor dank, fatsoenlijk houden. Dank

 8. Ghostwriter

  Van de ene verkeerde Nederlander aan de andere. Goed stuk, raak, woord voor woord. Zo voel ik me ook.

  Ik denk dat het vooral komt omdat “wij” altijd gedacht hebben dat we de hoeders van de democratie waren. Terwijl we in feite alleen maar het belang gediend hebben van de elite, zoals rutte, die met zijn godvergeten satanische lach, iedereen te koop heeft aangeboden aan onze vijanden. Hij dient een ander doel, of beter nog, hij dient iemand die ervoor zorgt dat HIJ het beter gaat krijgen, meer geld, meer pluche.

  Feit is dat zo belazerd worden(militairen en politie), je razend maakt zodra je het vieze spel doorziet. Het maakt ook wanhopig, omdat je al snel tot het besef komt dat de meerderheid niet hetzelfde ziet en structureel dezelfde fouten blijft maken. Maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat “wij” dat ook jaren hebben gedaan, omdat we in het goede bleven geloven.

  Feit is ook dat het tegenwoordig voor de gemiddelde Nederlander makkelijker is om de waarheid te achterhalen dan voor ons vroeger, immers wij hadden geen internet en open fora waar veel meer informatie te halen is dan uit die leugenpers. Men zou dus gewoon beter kunnen weten, punt.

  Feit is ook dat zij die gediend hebben in Nederland en buitenland, nooit respect of dank zullen krijgen van die kaaskoppen. Kaaskoppen zijn alleen bezig met eigen geld en bezit en geven geen moer om de samenleving. Hun idee van een samenleving is volle bankrekening, dure auto en huis. Verder willen ze geen slecht nieuws horen en zullen mensen die vechten tegen onrecht zonder blikken of blozen verketteren en uitmaken voor complotgekken en mafkezen.

  Feit is ook dat die kaaskoppen als domme schapen geloven dat rutte iets goeds is voor de samenleving en als echte kaaskoppen stemmen ze op die gek, omdat hij een actie in scene heeft gezet en z.g. tegen die Erdogan optreedt(ik geef het nog 2 weken, dan ligt hij weer op de knietjes bij Erdogan), Gemakshalve vergeten die kaaskoppen maar even dat die rutte al 8 jaar een ongelooflijke aaneenschakeling van bedrog en leugens uit zijn muil weet te persen.

  Feit is ook dat die kaaskoppen niet te redden zijn. Hoe harder zij die wakker zijn aan de boom schudden, hoe meer takken er naar beneden gegooid worden, door diegene die zij nou juist plegen te beschermen.

  Feit is ook dat er een alternatief is, niet langer druk maken, verdedig je eigen gezin en leven en geniet van de kleine dingen die je blij kunnen maken. Laat de geschiedenis zijn beloop nemen. Keuzes hebben gevolgen en of we er nu wel of niet blij mee zijn, de meerderheid kiest de ondergang en onderwerping.

  So be it, maar het is voor de minderheid nog steeds een keuze of zij hierin mee doen of niet. Iedereen heeft een grens. Voor mij ligt die nu bij de voordeur. Zolang de shit daarbuiten ligt, houd ik de kaken op elkaar, probeert de shit door de voordeur te komen, dan breekt de pleuris uit, dat kan ik je wel beloven. De makke schapen gaan mij niet meeslepen in hun domme gedrag.

  Ghostwriter out.

 9. Veteraan

  Het gaat zo wezen dat stemmers op de PVV met elkaar omgaan en niet meer met linkse politiek correcte wijsneuzen van bijvoorbeeld Groen Links of D666 of de VVD. Mogelijk zullen er zelfs ruzies over komen. Ik nodig geen linksmensen op mijn verjaardag uit en verwijder ze als vrienden van facebook. Ik neem stelling in en heb me toch zin in ruzie want ben het zo zat om weg gezet te worden als egoist of racist of andere vieze vuile framingen. Die linskmensen hebben de neiging om schoolmeesterachtig te denken dat ze beter zijn en altijd dat opgeheven vingertje. Ondertussen zijn het achterbakse retelikkers van de elite die een neocommunistische ecofascistische dictatuur wil gebaseerd op het klimaatsprookje. Linksmensen hebben een plaat voor de kop. Links is Pol Pot, Stalin, Mao, de DDR, Noord Korea en ook de nationaal socialistische nazi’s.

  Links likt de reet van de psychopatische satanischt machthebbers. Soms zijn het letterlijk retelikkers in rare gore geheime genootschappen.

  • In overleg met je levensgezel (vrouw/vriend) je kring of zelfs familie zuiveren van alles en iedereen die met fout stemgedrag de oude gevestigde elite orde in stand willen houden is een goede en moedige stap. Ik zelf heb dit ook gedaan en verdien nu meer respect van mensen die er echt toe doen en die ook nadenken over gepasseerde zaken en hoe ons land er nu voor staat.
   Soms worden moedige keuzes niet in dank afgenomen en krijg je het verwijt dat je juist zulke mensen die nog steeds “islam is vrede” zien als onderdeel van deze multiculti waanzin, niet begrijpt.
   Mijn visie is duidelijk en realistisch en ik ben dankbaar met dit inzicht.

Geef uw mening

Thema door Anders Norén

%d bloggers liken dit: