VALKYRIES

De onorthodoxe denktank voor de moderne oorlogsvoering.

Uncategorized

De overheid is schuldig aan het pesten en is wellicht de grootste pester.

Pesten is niet leuk, kan walgelijk zijn, maar het komt nou eenmaal voor. We proberen als maatschappij alles te doen om dit probleem te stoppen, maar klaarblijkelijk werkt het niet! De reden dat het pesten door blijft gaan, of wellicht alleen maar erger wordt, is dat deskundigen met oplossingen komen die aansluiten op hun eigen knuffeldenkbeelden, maar niet werken in de echte wereld. Een goed voorbeeld is te vinden op onze scholen. Als een kind gepest wordt, dan moet hij van deze deskundigen heel hard: ‘’STOP, HOU OP’’ roepen en daarna meteen naar de juf gaan om melding te maken van de pesterij. De treiteraars zullen vervolgens aangesproken worden op hun gedrag en daarmee moet het klaar zijn. Maar helaas zit de werkelijkheid anders in elkaar. De volgende dag zal hetzelfde kind namelijk gewoon opnieuw gepest gaan worden. Wat hiermee bereikt wordt, is dat kinderen niet leren voor zichzelf op te komen. In plaats daarvan leer je hen om weg te rennen naar een instantie, in hun geval nog een lerares, die dan maar hun probleem moet oplossen. Doordat de leerling niet voor zichzelf mag opkomen (want je mag je kwelgeest geen pijn terug doen), wordt van de lerares verwacht dat zij het treiteren maar moet termineren. Helaas wijst de praktijk maar al te vaak uit dat dit niet werkt. De lerares moet zich namelijk ook houden aan het knuffelprotocol, zoals opgelegd door een kleine kliek van deskundigen. De treiteraars, vaak een kleine minderheid, worden daardoor zelden gestraft of van school gestuurd, wat ervoor zorgt dat de  pestprocedure op school een vicieuze cirkel is.

 

Dit hele aspect zien we ook breder terugkomen in onze samenleving. Onze samenleving, of beter gezegd: onze cultuur, wordt namelijk ook gepest door een kleine minderheid van BN’ers, politici professionele treiteraars, omdat zij weten dat de Nederlanders toch niet van zich afbijten. Want ons Nederlanders is aangeleerd dat wij niet mogen opkomen voor onszelf of voor onze cultuur en onze vaderlandse geschiedenis, want dan zouden we wel eens iemand kunnen kwetsen, namelijk onze treiteraars. De gepeste Nederlander roept heel vaak: ‘’STOP, HOU OP’’ en beklaagt zich hierover vervolgens bij de overheid. Maar doordat deze overheid zelf ook is besmet met de denkbeelden van een kleine linkse elite, zullen zij geen actie ondernemen om het treiteren te doen stoppen. Wat deze linkse elite echter vergeet, is dat, net als op scholen, het gevaar bestaat dat het slachtoffer het zo zat is dat hij het recht in eigen hand zal nemen, met schuld aan de school overheid.

 

Om te achterhalen hoe Nederland is verworden tot een laffe samenleving waar men niet voor zichzelf durft op te komen, moeten we goed naar onszelf kijken. Want de basis van onze maatschappij begint toch echt bij de opvoeding van onze eigen kinderen. Helaas ziet elke ouder zijn eigen kind als prins of prinsesje en worden zij met de mantel der liefde ook als zodanig opgevoed. Echter, onze prinsjes en prinsesjes komen een keer in de grote mensenwereld terecht, waar ze geconfronteerd zullen worden met culturen waarin kinderen zijn opgevoed als keiharde straatschoffies. Van onze prinsjes en prinsesjes wordt uiteindelijk een keer verwacht dat zij onze cultuur, met onze normen en waarden, zullen gaan verdedigen tegen deze ‘harde’ culturen, die het hebben voorzien op onze rijkdom. Dat is zorgelijk. Bij defensie stromen nu de eerste prinsjes en prinsesjes binnen en daar maken militairen zich grote zorgen over, want het zijn in feite een stel verwende pubers die om het minste geringste beginnen te zeuren en te huilen, want zo zijn ze tenslotte opgevoed. Hele opleidingen moeten aangepast worden aan deze nieuwe generatie, omdat het anders te hard voor hen is. Deze jongens en meisjes zullen een keer uitgezonden gaan worden naar gebieden waar ze geconfronteerd zullen worden met keiharde warlords en rebellen die als kind eerder een AK-47 uit elkaar konden halen dan dat ze leerden lezen en schrijven. De minister van defensie doet er daarom goed aan om, in plaats zich zorgen te maken of er wel genoeg vrouwen, etnische minderheden en lhbt’ers bij defensie zijn, te zorgen dat de krijgsmacht een krijgsmacht blijft die bestaat uit strijders die zijn opgewassen tegen deze harde culturen.

 

Willen wij onze cultuur behoeden van de ondergang, dan is het zaak dat de opvoeding en het onderwijs drastisch gaan veranderen. Leer onze zonen en dochters om, net als onze voorouders,  weer trots te zijn op onze cultuur en geschiedenis . Er is niks mis met een patriottische opvoeding, sterker nog, het zal onze samenleving juist versterken. En maak onze zonen en dochters niet alleen mentaal maar ook fysiek weerbaar, zodat ze zichzelf kunnen verdedigen als dat noodzakelijk is. We leven allang niet meer in de relatief veilige, knusse samenleving waarin wij zelf zijn groot gebracht en we zullen ons dus moeten aanpassen aan een nieuwe realiteit.

 1. ZZZ

  Wat mij opvalt is dat het slachtoffer zich verweert, de dader staat maar te meppen, te slaan, te wurgen weet ik veel wat, en vervolgens staat de politie te kijken wie is nu de dader. Ik noem bewust geen bestaand voorbeeld want anders denk je nog dat het echt gebeurt is.

 2. Peter

  ben met je eens dat er een warrior mentaliteit moet zijn in nederland, de gevaren die loeren zijn groot genoeg. De praktijk pakt helaas anders uit. Mijn vrouw is ooit lastig gevallen door een oude viezerik in de buurt, komt overstuur thuis en belt mij op. Bij thuiskomst was de buurtbrigadier er al, niet om de viezerik aan te pakken, maar om mij te waarschuwen dat als ik zelf maatregelen zou nemen dat het volledige mandaat van de politie om MIJ zou neerdalen. Je krijgt meteen te horen dat Verklaring Goed Gedraag etc nooit meer afgegeven worden etc. Wat is dan wijsheid…. ik hoop dat ik mijzelf in bedwang kan houden, maar die buurtpaljas komt er bij ons niet meer in.

  Dit is hou nederland nu draait. Mijn pa zei het heel mooi ” vroeger kreeg dat soort gasten een pak slaag en dan was het klaar” nu is het slachtoffer ineens een potentieel dader..

  Ik hou m’n hart vast voor de toekomst.

 3. Ron Phaf

  Het is een waarheid als een koe (oud nederlands gezegde).

 4. Overtuigend. Wel wrang, hoor. Zelf weigerde ik ooit dienstplicht. Ik was de naïviteit zelve.

Geef uw mening

Thema door Anders Norén

%d bloggers liken dit: