VALKYRIES

De onorthodoxe denktank voor de moderne oorlogsvoering.

Uncategorized

Hebben we dan eindelijk de dader achter al die aanslagen?

Wat in eerdere berichten op Valkyries al werd uitgelegd is dat terroristische organisaties een proxy-force zijn van ”een natiestaat”, of state-sponsered terrorism. Nu blijkt dus uit uitgelekte documenten van de SD Duitse inlichtingendienst dat Turkije belangrijke steun  levert aan islamistische terreurbewegingen. Turkije fungeert als een ‘centraal actieplatform’ voor terreurbewegingen in de regio.

Dit zou het resultaat zijn van ‘de stapsgewijze islamisering van de binnen- en buitenlandse politiek van Ankara, die in 2011 werd ingezet’.

Natuurlijk heb ik mijn eigen analyse hierop:

 1. Deze berichten zijn niet per ongeluk gelekt door de inlichtingendienst, hier zit iemand achter die de werkelijkheid onder ogen ziet en zich  zorgen maakt over de toekomst van Duitsland, soort van  Claus Schenk von Stauffenberg, je weet wel, die van operatie Valkyrie.
 2. Hamas word benoemd ipv ISIS uiteraard, bij Hamas zullen velen denken, oh maar die vallen toch wel mee.
 3. Turkije is bezig met zijn hybride oorlogvoering, de EU heeft hier geen antwoord op, NL heeft hier geen antwoord op, daarom moet er snel wat gebeuren.

hybrid-warfare-venn-diagram

 1. Merkavah

  Gladio, inderdaad.
  Op wikipedia wordt min of meer de indruk gewekt dat er nog steeds een soort netwerk actief is bedoelt om onze soevereiniteit te kunnen verdedigen als het helemaal misgaat.
  Vraag me alleen af waarom we het zover laten komen?
  Met zoveel geschiedenisherhalingen zoals hier al vele malen aangegeven, zou je toch denken dat er een veel grotere groep beleidsmakers zouden moeten zijn die nu opstaan en zeggen, dit gaat niet de goede kant op, we moeten nu bij gaan sturen en ons serieuzer voorbereiden op vijandigheid in verschillende vormen,

 2. Mike

  Ook handig om wetten door te drukken dat ‘terrorisme’.

  http://m.telegraaf.nl/article/26449564

  Bekend met gladio?

 3. Maar wat verandert dit aan het beleid van Merkel dat haar eigen staatsrecht ondermijnt. De toegenomen veiligheidsrisico’s zijn import en home grown en door de belastingbetaler gefinancierd. En hoe te verklaren dat het brein achter de aanslag in Istanbul amnesty kreeg in Oostenrijk toen Rusland om uitlevering vroeg. Genoeg proxies maar wie blijft verschoond.

Geef uw mening

Thema door Anders Norén

%d bloggers liken dit: