VALKYRIES

De onorthodoxe denktank voor de moderne oorlogsvoering.

Uncategorized

Niet alleen Wilders moet zich zorgen maken over de intellectuele jihadist.

Wat u niet hoort van het leger aan veiligheidsdeskundigen die ons land rijk is, is de ware reden waarom er relatief weinig aanslagen in West-Europa voorkomen. Het is namelijk heel simpel te verklaren, alleen durft niemand de ware reden te benoemen.

 Terreur is een middel om een politiek doel te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan de Spaanse ETA, Ierse IRA, Duitse RAF en de Italiaanse Brigate Rosse die verantwoordelijk waren voor de bloedige aanslagen in de jaren ’70 en ’80 op openbare locaties om zo hun politieke doel te bereiken. De aanslagen die in Europa werden gepleegd door islamitische terreurorganisaties hebben in feite allemaal datzelfde doel, namelijk door middel van geweld een samenleving, of staat, te dwingen zich te bekeren tot de islamitische ideologie.

 Uit verschillende onderzoeken blijkt dat een groot deel van de moslimpopulatie een voorkeur geniet om onder sharia-wetgeving te leven, oftewel, zij willen politieke verandering. Dan zal je verwachten, net als in de jaren ’70 en ’80, dat er veel meer aanslagen zouden moeten plaatsvinden op Europese bodem om dit doel te bereiken. Maar die dreiging valt in feite wel mee. De verklaring hiervoor is eigenlijk vrij simpel; waarom zou je terreur gebruiken om je doel te bereiken als de maatschappij die je wilt veranderen juist meewerkt om jouw doel te bereiken. De islamisten die Europa willen veroveren beseffen juist maar al te goed dat aanslagen plegen in Europa weinig zin heeft. Sterker nog, het zal hun veroveringsstrategie alleen maar hinderen doordat het anti-islam partijen alleen maar populairder zou maken. 

 De jihadisten moeten Europa dus op een andere manier veroveren waarin een grote rol is weggelegd voor de intellectuele jihadist. We zouden twee soorten jihadisten kunnen onderscheiden: de intellectuele jihadist in maatpak en de traditionele jihadist. De taak van de intellectueel is om binnen de overheid te infiltreren om zo van binnenuit de maatschappij te beïnvloeden. Om dit te realiseren maakt hij maar al te graag misbruik van naïeve politici en cultuurverraders (weet er geen ander woord voor) en van andere topfunctionarissen binnen de overheid. Zo is het diversiteitbeleid binnen de politie en andere veiligheidsdiensten een uitgelezen kans voor de intellectuele jihadist om zijn grip binnen de overheid te vergroten en zich op te werken naar belangrijke posities. Een goed recent voorbeeld is natuurlijk de beveiligingsdienst van de politie. De politie laat intellectuele jihadisten toe tot hun beveiligingsdiensten, die zo geheime informatie kunnen bemachtigen over bijvoorbeeld de verblijflocaties van Wilders. De intellectueel deelt vervolgens deze informatie met de uitvoerende jihadist, die hiermee een aanslag zou kunnen plannen met als doel  Wilders te liquideren. Wilders vormt namelijk een hindernis voor de intellectuele jihadist.

 Toch moeten er af en toe ook aanslagen gepleegd worden; dat heeft alles te maken met afleiding. Een militair tacticus moet bekend zijn met de afleidingstactiek. Want stel nou dat er helemaal geen aanslagen plaats zouden vinden in Europa, dan zou alle aandacht naar de intellectuele jihadist gaan waardoor zijn plannen in de openbaarheid dreigen te raken. Vergelijk het met een spion die undercover opereert: die wil ook niet teveel aandacht op zich gevestigd krijgen, wat de kans ontmaskerd te worden alleen maar verhoogt. Na een aanslag zijn alle ogen (weer) gericht op de traditionele jihadist die als afleiding dient voor de intellectuele jihadist. Deze zal tevens zijn best doen om, vaak met gebruik van massamedia, de massa wijs te maken dat hij grote afkeer heeft van het jihadisme wat in zijn ogen niks met de islam te maken heeft. Vervolgens wordt dezelfde figuur aanbeden door de media en policor Nederland vanwege zijn harde kritiek op het jihadisme wat hem wederom nieuwe kansen biedt om hoger in de hiërarchie van de overheid te komen. Daarom: vrees niet de terrorist, maar vrees wellicht degene die zich het hardst uitspreekt tegen het terrorisme.

 Is Wilders de enige die een hindernis vormt of zijn er meer hindernissen waarover informatie wordt gelekt? Vormde Fortuyn ook een hindernis voor een bepaalde ideologie en moest hij daarom vermoord worden? Wat gaat er in de toekomst gebeuren met burgers die een hindernis vormen omdat zij vrezen voor de islamisering? Kan de overheid hen nog wel beschermen? Maar wie is er nog te vertrouwen binnen de overheid als zelfs de DB&B geïnfiltreerd is? Politieke partijen als D66, VVD, PvdA, GL etc. zijn zelfs voorstander om het salafisme toe te laten tot de krijgsmacht. Is de overheid dan nog wel in staat om zijn burgers te beschermen?

 1. ISLAM = infiltreren = onderdrukken = uitroeien van ongelovigen = verdringen, overnemen en veroveren
  dit alles via de baarmoeder (zoveel mogelijk zorgen voor nageslacht) en migratie.

 2. Ghostwriter

  Hmm als je in de nacht aan het schrijven bent, slippen er taalfoutjes in merk ik… waarvoor excuses…

  Verder waarschijnlijk nogal of topic, maar wel stof tot nadenken. Op 17 maart “viert” de EU haar verjaardag (60e). Deze dag zou zo maar eens uitgeroepen kunnen worden tot een gelegenheid om de macht van de EU maar weer eens te verstevigen, een Europa met alle macht in Brussel. Niet voor niets wil mannetje Rutte dat wat hij heeft toegezegd in Brussel geheim houden tot na de verkiezingen.

  Daarover gesproken, in de Telegraaf van vandaag pleegt datzelfde mannetje Rutte te zeggen dat de PVV niet verder dan 15 zetels komt. zijn woorden: “Dit is niet wat ik hoop, maar wat ik verwacht.” Dit zijn natuurlijk uitspraken die hem heel duur komen te staan als de PVV ineens meer dan 30 zetels haalt, maar het kan ook zijn dat er op de achtergrond al van alles afgesproken is en er een deal gesloten is waar zowel Rutte als WIlders beter van worden. Dat Rutte al veel langer zijn oog heeft laten vallen op een pluche stoel in Brussel is geen geheim.

  Oh en als afsluiter voor de maandagavond:

  Wij als plebs mogen kromliggen voor een pensioen wat jaarlijks minder wordt, in Brussel denken ze daar heel anders over:

  De 33.000!!!! ambtenaren hebben een fonds dat qua dekkingsgraad de 40% nog niet haalt. Als in Nederland een fonds onder de 105% komt, wordt er gelijk gekort en stijgen de premies, maar niet in Brussel, nee daar blijft alles bij het oude. Want regels die gelden voor de lidstaten, gelden niet voor de elite daar schijnbaar.

  Verder is de VVD weer tot meest corrupte partij uit de bus gekomen, met de D66 als goede 2e. Maar Rutte en Pechtold zijn erg betrouwbaar hoor….

  15 maart is een hele belangrijke dag voor het land Nederland. Denk goed na wat u kiest, want voor u het weet bent u ineens ingezetene van de Verenigde Staten van Europa en mag u opdraaien voor de hebzucht van die pluche tijgers daar. Ik krijg al de rillingen als ik aan Brussel denk. Ik moet er niet aan denken dat die idioten ECHT zeggenschap krijgen over wat er gaat gebeuren in Nederland….. Dat gaat me een zootje worden….

 3. Ghostwriter

  Als ze zo graag onder de sharia willen leven, dan zijn daar zal plekken waar ze terecht kunnen maar NIET hier. Verder zou ik lui die zich uitgeven voor jihadist nou niet meteen voor sluw en slim uitmaken. Lui die zonder gevoel bij een kind de kop af kunnen snijden… die zonder blikken of blozen vrouwen en kinderen verkrachten, dat zijn smerige beesten en als ze dat soort praktijken willen in NLD… dan denk ik dat ze nog wel wat te wachten staat. die 15 % die wel voor dit land op willen komen, die zouden zich dan wel eens ineens kunnen gaan roeren. Het is op dit moment voor vele mensen afwachten wat er in maart gebeurd. Nou… in maart gebeurd er niets, ik heb totaal niet het vertrouwen dat er een eerlijke uitslag gaat komen. Het wordt gewoon weer een nep kabinet met zieke idioten die zich weer verder gaan verrijken, dit maal zou dat zo maar eens een verzameling van groen links, vvd, pvda,d-66 en meer van dat soort linkse idioten erbij, want dat Nederland verkocht is aan de EU moet na de verkiezingen toch een keer verteld worden, of niet Markje Rutte?En dan is het wel handig als je steun hebt van die EU knuffelaars in de politiek. Maar dat zou wel eens een voorteken kunnen zijn en dat zou wel eens een startsein kunnen zijn voor mensen die dan denken; “En nou is het genoeg!”

  Ik houd het er maar op dat die jihadisten gebruikt worden voor een veel ergere laag idioten die door het vuile werk door die jihadisten laten uitvoeren. Ik denk dat het veel belangrijker is om die laag zichtbaar te maken en in het daglicht te zetten. Dan wordt er een hoop duidelijk en lost zich vanzelf een hoop op.

  Blijft een vraag wel centraal, waarom leren we niets van het verleden en waarom laten we zo met ons sollen? Wellicht gaat het volgens nog te veel mensen wel goed in NLD ofzo?

 4. Veteraan

  Goed artikel dit. De jihadisten zijn heel sluw in hun veroveringsreligie. Geen wonder men is er al zo’n 1400 jaar mee bezig.

Geef uw mening

Thema door Anders Norén

%d bloggers liken dit: