VALKYRIES

United we stand divided we fall

Uncategorized

Stukje soldatenlogica.

  1. Petra DeBoer

    Deze man heeft zeker helemaal gelijk maar door de “regime chance” waar Bill Clinton, Bush, Obama, de EU (waaronder vooral Frankrijk, Engeland en Duitsland), Qatar, Turkije en Saoedi Arabië zich bezig hielden zijn er veel mensen die vluchten uit Irak, Libië, Syrië e.a landen en komen zo terecht in Amerika, Nederland en andere landen. Beleid van de linkse kerk (de democraten in de USA zijn ook links) en de linkse kerk kan weer geld incasseren zoals vluchtelingenwerk om die zielige vluchtelingen op te vangen. Helaas zitten er vele islam terroristen tussen en daar mogen wij dan weer mee dealen. In elk geval is het heel fijn dat Hillary geen president is geworden want zij is mede het kwade genius van de vele “Regime chances”, net zoals John McCain, Guy Verhofstadt, Van Balen en de voormalige USA ambassadeur Kennedy in Syrië. Uiteraard allemaal ondersteund door het moslimbroederschap.

    De verschillende regeringen en dan vooral van de USA zetten hun militairen in voor invallen in soevereine staten en gaan tegen alle verdragen in. De smoezen en propaganda die ze gebruiken om het toch te doen hebben geen enkele basis. Ik mag hopen dat deze figuren allemaal berecht worden want ze hebben ik weet niet hoeveel burgerdoden op hun geweten maar spelen ook met de levens van militairen.

  2. Hij heeft gelijk.
    In een ander bericht gaf ik al aan dat wij als Nederland verbonden aan Amerika middels verdragen, mee getrokken worden in conflicten en oorlogen waar wij nog deel nog part in hebben, maar we moeten, omdat we ons verplicht hebben door beslissingen van voorgaande regeringen.

Geef uw mening

Thema door Anders Norén

%d bloggers liken dit: