VALKYRIES

De onorthodoxe denktank voor de moderne oorlogsvoering.

Uncategorized

Valkyries stopt ermee.

Allereerst onze excuses dat een reactie en publicaties onzerzijds lang op zich heeft laten wachten. Door onze eigen drukke ‘operationele’ agenda en de vele ontwikkelingen die momenteel spelen op het wereldtoneel zijn wij de afgelopen periode weinig aan schrijven toegekomen. Dat we stoppen met onze weblog betekent niet dat we stil gaan zitten, we zullen ons blijven inzetten voor een veilig en vreedzame toekomst voor onze kinderen. Net zoals er voor onze vrijheid en vrede is gevochten zullen we dit ook voor onze kinderen doen, dit verdienen zij, opgeven is daarom simpelweg geen optie, dat kunnen we onze dierbaren niet aandoen!

Wat wij wel willen meegeven is dat 2018 een dynamisch jaar beloofd te worden op het  gebied van geopolitieke en militaire ontwikkelingen! Een jaar die de gevestigde wereld zal doen opschudden en wellicht zal doen afbrokkelen.

Graag willen we u, de lezer, bedanken voor alle steun en reacties die wij kregen op onze artikelen.

10 Reacties

 1. Michael

  Hartelijk bedankt voor al uw artikelen. Ik zal ze zeker erg missen en hoop dat in de toekomst er toch nog op een of andere manier artikelen van jullie ergens (verenoflood.nu o.i.d.) geplaatst kunnen worden. Met militaire groeten, Michael!

 2. Beste webmaster, altijd heb ik graag en met belangstelling uw berichten gelezen en door geplaatst naar Nieuwsblog zodat nog meer mensen dit konden lezen. Jammer dat het hier eindigt. U heeft binnen de rangen geen ander kunnen vinden die de vlag kan overnemen?
  Mijn respect voor deze opzet, de belangen en de inzet om Nederlandse burgers en ex militairen bewust te maken wat er gebeurt in Nederland en daarbuiten.
  Mijn allerbeste wensen voor u en familie met een gelukkig vredig en gezond nieuwjaar.

  • admin

   Dank voor de complimenten en de nieuwjaar wensen, wij wensen u en de uwen hetzelfde. Toch wil ik even onderstrepen dat het hier niet eindigt, wellicht kan er eerder gesproken worden over een ‘begin’. De vlag blijft overeind 😉

 3. John Peters

  U bent allen bedankt voor uw inspanningen, uitgebreide en diepgaande artikelen, en onvoorwaardelijke vaderslandsliefde. Dat blijkt natuurlijk ook al uit uw beroepskeuze.

  In het geopolitieke spectrum zullen er komend jaar inderdaad veel veranderingen gaan plaatsvinden. Al mag het momenteel weinig rooskleurig uitzien (N-Korea, Iran), dit jaar zal er een land kleur moeten bekennen, en anders maakt ‘dat andere land’ hun kleur wel bekend. Op wereldschaal.

  Ook de “well known enemies of freedom and honesty”, ($$$), komen dit jaar voor onaangename verrassingen te staan.

  Uit de grond van m’n hart: U bent bedankt.

  • admin

   Beste John, bedankt voor de complimenten. Als Trump zijn macht blijft consolideren, staat er nog heel wat te gebeuren. De gevestigde partijen in de EU zijn in ieder geval hun beschermengel, die hen jarenlang in het zadel hield, kwijt.

   En nogmaals…..we zijn nog lang niet klaar 😉

   Dank!

 4. Dank voor de vele inspirerende blogs van de afgelopen jaren. Het ga jullie goed.

 5. Harry

  Mag toch hopen dat het stoppen met Valkyries niets te maken heeft met druk of inmenging van de MIVD?
  Heb met belangstelling steeds jullie analyses en kritieken gelezen.

  • admin

   Beste Harry, desbetreffende dienst heeft er niks mee te maken. Uit grond van mijn hart weet ik dat zij ook het beste met ons land voor hebben, ook daar werken vaders en moeders, zonen en dochters die zich zorgen maken over de toekomst. Echter, zijn zij ook maar gereedschap in handen van politici.

   • Harry

    Goed dat te horen admin. Ik was slechts getriggerd door een persbericht in het begin van jullie bestaan.
    Zelf denk ik dat 2018 grote veranderingen teweeg gaat brengen, zowel wereldpolitiek als geopolitiek. De hele wereld kan zien dat het op de huidige voet niet zo verder kan.
    Bedankt al die tijd voor jullie bijdragen.
    Harry

Thema door Anders Norén