Je zakelijke energie beheren door middel van slimme meters

Sharing is caring!

Als een van de componenten in de Energy360 (TM) reeks van diensten, maakt Slimme meting het gemakkelijker voor u om uw financiĆ«le en milieudoelstellingen te bereiken. Het laat u zien wat uw energie en financiĆ«le verplichtingen werkelijk zijn, terwijl het tegelijkertijd uw administratie vermindert. Bovendien – en dat is nog belangrijker – kan het u in staat stellen om aanzienlijke energie- en koolstofreducties te realiseren. Ook steeds meer organisaties kiezen jaarlijks voor het gebruik van de energievergelijker zakelijk, een manier om snel en eenvoudig honderden euro’s te besparen!

Een duidelijke kosten beheersing van je zakelijke energie

Het is een eenvoudige taak om uw energiebesteding in de gaten te houden met Smart Metering. Het maakt gebruik van dezelfde technologie als mobiele telefoons om op afstand metingen naar ons te sturen met maandelijkse of dagelijkse intervallen – u bepaalt zelf welke. Wij passen de metingen toe op uw account en sturen u een nauwkeurige factuur. U kunt zelfs kiezen of u de rekening direct wilt of in lijn met uw volgende factureringscyclus.

Direct inzicht in duidelijke grafieken

Slimme meting betekent dat u zicht heeft op uw energieverbruik via een online dashboard. Het is eenvoudig om de laatste stand van zaken te analyseren, metingen te vergelijken en significante verbruikspatronen te spotten. Met deze inzichten wordt het controleren en beheren van uw energieverbruik heel eenvoudig.

Ook de administratieve kosten gaan naar beneden

De technologie achter Slimme meting betekent dat u weet dat u alleen betaalt voor wat u gebruikt; u hoeft geen tijd te besteden aan het controleren van cijfers maanden na het evenement. Slimme meters bevrijden u ook van het bespreken van uw schattingen en daadwerkelijke uitgaven met uw energieleverancier. Met deze voordelen is het installeren van Smart Meters ongetwijfeld de slimmere manier om uw bedrijfsenergie te beheren.

shares