Willen wij ons land weer veilig en geweldig maken dan moeten we kiezen voor een sterke leider. Laat niet de media of de gevestigde orde u beïnvloeden wie u moet kiezen, maar kies diegene die zij u niet opdringen. Kies een leider die vanuit zijn hart spreekt, iemand die zichzelf identificeert met de gewone man op straat en begrijpt wat het land nodig heeft op elk niveau. Kies geen leider die alleen gedreven word door geld, die de gewone man niet begrijpt.

Kies een vredebewaarder, iemand die stappen durft te nemen zodat onze kinderen ook nog in vrede mogen leven, Een trotse leider die achter de eigen cultuur staat en de ware vrijheid van meningsuiting toestaat, die geen censuur ondersteunt. Kies een leider die durft op te komen voor zijn eigen bevolking, iemand die inziet in wat voor financiële ellende vele families zitten, die hun banen verloren hebben, die elke dag weer opstaan om keihard te werken om de vele belastingen te kunnen betalen. Kies een leider die kiest voor een stevig onderwijssysteem, zodat onze kinderen een stabiele en trotse basis hebben. Kies een leider die diplomatie verkiest voor oorlog, maar wel een krijgsmacht achter de hand heeft die er toe doet. Een eerlijke bemiddelaar in buitenlandse betrekkingen. Een leider met integriteit, iemand die zegt wat hij meent, die zijn woord houdt en niet liegt tegen zijn eigen volk. Kies een leider die sterk en zelfverzekerd is, maar toch bescheiden. Intelligent, maar niet sluw. Iemand die weet wat de boer nodig heeft, of de leraar, de dokter, iemand die weet wat er in de samenleving speelt.

Kies een leider die bedrijven in uw land houd, door het aantrekkelijk te maken voor bedrijven om banen te creëren in eigen land, niet iemand die bedrijven dwingt om banen uit te besteden aan goedkopere buitenlandse arbeiders, terwijl er grote nationale werkeloosheid is. Kies een leider die kiest voor het bouwen van bruggen, geen muren. Moraliteit, geen corruptie. Intellectualisme en wijsheid, geen onwetendheid. Stabiliteit, geen angst en terreur. Vrede, geen chaos. Eerlijkheid, geen hypocrisie. Transparantie, geen geheimhouding. Rechtvaardigheid, geen wetteloosheid. Opkomt voor natuur, geen vernietiging. Waarheid, geen leugens.

Het belangrijkste is dat een groot leider ten eerste de belangen van het volk dient, niet die van multinationals. Een leider moet openstaan voor kritiek, niet zwijgen bij verschil van mening. Elke leider die geen kritiek duldt van het publiek is bang dat hun vuile handen worden onthuld. Zo’n leider is gevaarlijk omdat zij zich alleen in achterkamers veilig voelen. Alleen een leider die vrij is van corruptie verwelkomt openheid, een goede leider die vrij is van corruptie zal een nog betere leider zijn.

Tot slot, kies een leider die de burgers weer trots maakt. Iemand die de harten van de mensen zal stelen zodat hun zonen en dochters van de natie ernaar zullen streven om de grootheid van hun leider te evenaren. Alleen dan zal een natie echt groot zijn, wanneer een leider de bevolking inspireert zodat zij nieuwe goede leiders zullen produceren. Hun leiderschap moet worden gestuurd door hun geweten, niet door smeergeld.