VALKYRIES

De onorthodoxe denktank voor de moderne oorlogsvoering.

Uncategorized

Wat zijn wij toch een laf volk

Soms schaam ik me om Nederlander te zijn, of west-Europeaan, want wat zijn wij toch een laf volk geworden. Een volk die nergens voor staat, een volk wat vernederd wilt worden, een volk wat hun respect liever verliest dan er voor op te komen. Een volk die bij de minste geringste tegengas al zwicht. Nederlanders willen nergens voor knokken, laten nog liever hun ouderen wegrotten dan ervoor op te komen. Hoe kan het in godsnaam dat jeugdbendes onze buurten terroriseren,  Nederlandse mannen beschermen hun dochters en vrouwen het liefst door te demonstreren in korte rokjes, hoe debiel kan je zijn ? Waarom laten we het toe dat asielzoekers onze dochters van 12 jaar oud aanranden, weet je waarom ? lafheid. Lafheid is ons al decennia ’s  aangeleerd door de gevestigde orde. Het is deze lafheid die ons ten val zal brengen. Op basisscholen worden onze kinderen al aangeleerd om niet voor zichzelf op te komen als zij gepest worden, nee, eerst naar de juf toe, die lost het wel op, hiermee kweek je al een wegloper, iemand die zwak blijft en niet voor zichzelf durft op te komen. Dit voorbeeld staat gelijk aan onze zwakke maatschappij. Ben je zwak dan word je gepest, wie krachtdadig is krijgt respect. Tegelijkertijd worden onze kinderen thuis opgevoed als verwende prinsjes en prinsesjes, een generatie die niet is opgewassen tegen de toekomstige problematiek die Europa gaat treffen in de toekomst.

In de grotere steden geven wij ons al over aan andere etnische gemeenschappen. Gemeenschappen die mentaal veel sterker zijn dan wij. Zij weten namelijk wat overleven is, wat knokken is, zij verachten onze laffe Nederlandse houding. Zij verachten de politie doordat zij bestuurd worden door een laffe elite, een elite die nog liever hun eigen dochter zal uithuwelijken dan ervoor op te komen. Nog nooit is er in de geschiedenis een volk geweest die zich zo lieten vernederen door een kleine groep elite dan de West-Europeanen. De koningin stond in de Tweede Wereldoorlog symbool voor hoe wij zijn, laf en mentaal nauwelijks weerbaar. Wij kiezen graag het hazenpad.

We zijn te redden, maar we hebben een nationale ramp nodig. Zo komen we weer tot elkaar en leren we wat de waarde van het leven inhoudt, wat geld is, vaderlandsliefde, maar bovenal wat knokken is. We zijn een stel mietjes geworden met z’n allen.

 1. Fred.

  Lafheid zit ons blijkbaar in de genen.
  Van 10/05/1940 tot 06/06/1944 liep het gros van de Nederlanders gelaten achter de Duitser aan. Na D-day, en vooral na de bevrijding van Parijs werd de mening “herzien”
  Om elke Nederlander de rol van Joden onderduiker te geven voerden we het dagboek van Anne Frank maar op. Elke Nederlander was een verzet strijder!

  • admin

   …en toen de Duitsers weg waren gingen ze de flinke jongens uithangen. Vrouwen kaalscheren etc. Toentertijd vochten meer Nederlanders voor de Duitsers omdat ze daar meer vertrouwen in de leiding hadden dan in eigen land.

 2. Arjen L.

  Er begint al langzaam verandering te komen. Al is het TE LANGZAAM tegen zo’n ‘tegenstander’.
  Je ziet het in Frankrijk al, in plaats van de standaard stille tochten van makke lammetjes en je profielfoto op dat (anti-)sociale netwerk van FaceBook met een watermerk naar de Franse vlag transformeren, gaan ze nu over tot spugen en afval gooien op de plek waar de dader van de recente vuilniswagen-aanslag in Nice is doodgeschoten.

  Het is in ieder geval een positieve verandering als is het nog veel te weinig!

  Recentelijk heb ik, nu helaas, ons wapenbeleid zitten verdedigen tegenover een vriend van mij in Texas met argumenten dat wij die school-shootings hier niet hebben en dat hij het risico accepteert dat elke ‘Jan Lul de Behanger’ op elk gegeven moment daar de trekker kan overhalen. Nu zie ik in, dat hij, mocht dat onverhoopt gebeuren hier erg goed op is voorbereid…hij wel!

  In Nederland hebben wij de politie en het leger…dat na reorganisatie op reorganisatie en bezuiniging op bezuiniging nog maar een fractie is van wat het zou moeten zijn en de staat en het onderhoud van het materiaal verbloemt wordt door “Window-dressing” van de boeken (administratie) .

  Ik realiseer me nu dat ik mezelf voor de gek heb gehouden met het idee dat de Nederlandse overheid zijn ‘inkomsten bronnen’ wel optimaal beschermt om ons huidige rooskleurige Utopiaans-achtige leventje van ‘werken, brood en spelen’ te beschermen zodat we doorgaan met de orde van de dag, de teloorgang van dit mooie lage land, dat de generaties voor ons hebben opgebouwd!

  Na elke aanslag zullen de politici komen met het enige antwoord dat ze kennen. Nog meer controle, nog minder privacy, nog meer Europa, nog minder soevereiniteit. Dat was één van de peilers van de EU, remember?
  Op Geenstijl zag ik staan dat ons leger, mocht er een oorlog uitbreken maar VOOR 2 DAGEN MUNITIE HEEFT. Dat kan toch niet in deze volatiele, gewelddadige tijden?

  Ik ben inderdaad bang dat je gelijk hebt, dat er eerst iets ergs in Nederland moet gebeuren voordat wij wakker & tot actie over gaan.

  De laatste keer dat dit gebeurde was toen dhr. Fortuyn de mond werd gesnoeid!

  C’est ca! Ik ben het zat!

  https://www.youtube.com/watch?v=deTKmGGZPWc

  PS. Ik ben een gewone burger, al ben ik geen NuKuBu meer 😉

  • Am

   Lol, die leeft gewoon en heeft dat even laten weten vanuit tunesie. Eenieder die zich laat leiden door deze farce en zich op laat zetten is de verliezer. Dit soort zielige artikelen werken daar aan mee en waarschijnlijk krijgt de schrijver hier leuk geld voor. Maar heeft geen benul waar hij mee bezig is. Het zijn niet de moslims of vul maar in welke vijanden ons al allemaal opgespeld zijn. Het zijn de mensen die ons tegen elkaar opzetten en zichzelf daarmee verijken aan geld en macht waar we ons op moeten richten.

 3. Eldert Tollenaar

  Goed geschreven. Enkel het punt over de rol van toenmalig Koningin Wilhelmina is mijns inziens totaal verkeerd belicht. Door uit tezijnertijd naar Engeland, is zij in staat geweest de strijd vanuit dat land voort te zetten, als Staatshoofd van een bezet land en met steun van de uitgeweken troepen en Engelandvaarders. Door haar radiotoespraken en opstelling is zij gedurende die tijd een symbool van hoop geweest voor al de Nederlanders in het bezette vaderland en de overzeese gebiedsdelen. Dit blijft in mijn optiek eerbaarder dan het gevangenschap van bijvoorbeeld het Belgische koningshuis.

  Live to fight another day!

 4. Daniel

  Volledig mee eens.

 5. Arminius

  De enige politicus met ballen was een nicht en god hebbe zijn ziel. De over elkaar heen krioelden bestuurders zijn laf om te staan voor principes en ruilen alles uit als het hun persoonlijk beter uit komt.
  Gezond verstand heet tegenwoordig populisme en daarmee wordt iedere discussie doodgeslagen.
  Ben echt ziek van dit land waar vader Staat tegenwoordig gekleed in een zomerjurkje en op hoge hakken de lakens uitdeelt.
  Als veteraan maak ik me zorgen over de toekomst van mijn kinderen want 8 maanden uitzending in het Midden-Oosten laten een totaal andere mentaliteit zien dan de mentaliteit waarmee onze kinderen mee worden vergiftigd vanaf de kleuterschoolleeftijd.

 6. Zo sprak ik laatst met een Turkse vriend van mij over opvoeden van zijn kinderen in Nederland. Hij zei ik wil en kan mijn kinderen ook zelf opvoeden. Het probleem is o.a. de overheid die zich met alles bemoeit. Als ik mijn dochter een draai om haar oren geeft vanwege een grote mond,dan dreigt zij met de politie of de kinderbescherming! Als vader sta je dan tegen de muur! Wij zijn zo gepamperd door onze overheid, onderwijs etc dat bijv de doorsnee Turkse of Marokkaanse man de Nederlandse vent een slap watje vind!
  Tijd om weer een vorm van militaire dienstplicht in te voeren, vooral om van de knulletjes weer een beetje mannen te maken!!

 7. Madre

  Waarheid als een koe . We worden als makke schapen naar de slachtbank geleid.

Geef uw mening

Thema door Anders Norén

%d bloggers liken dit: